Porgandimuffinid

Üks vihmaseks sügishommikuks mõeldud retsept. Tegu tummiste muffinitega, mis sobivad ideaalselt kohvikõrvaseks tegelikult ükskõik mis aastaajal!
Koostisosad:
  • 2 suurt muna
  • 170-180 g suhkrut (kui magusad porgandid, siis vähem)
  • 1 dl toiduõli
  • 150 g peenelt riivitud porgandit
  • 1 dl ananassimahla
  • 100 g tavalist nisujahu
  • 100 g graham nisujahu
  • 1 dl purustatud mandleid
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • näpuotsaga soola
  • soovi korral 1 tl kaneeli
Antud kogusest saab täpselt 12 muffinit (12 auguga muffinipann). Suures kausis segasin kõigepealt munad suhkruga, lisasin õli ja mahla, ka mandlid. Teises kausis ühendasin omavahel jahud, küpsetuspulbri, vanillsuhkru ja kaneeli. Juurde ka pisut soola. Edasi valasin kuivained munasegule, segasin korralikult läbi ning lisasin riivitud porgandi. Panin metallist muffinivormi paberist ümbrised ning jagasin taigna võrdselt 12 muffinipesa vahel ära. Muffinid küpsevad 190 kraadises ahjus umbes 25 minutit, maitsevad hästi nii soojalt kui ka jahtunult!
Pildi tegid Selveri usinad piltnikud 🙂 Retsept ilmus Selveri reklaamlehel. Äge, mis?!
Tummised muffinid
Katt
Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s