Porgandimuffinid

Üks vihmaseks sügishommikuks mõeldud retsept. Tegu tummiste muffinitega, mis sobivad ideaalselt kohvikõrvaseks tegelikult ükskõik mis aastaajal!
Koostisosad:
  • 2 suurt muna
  • 170-180 g suhkrut (kui magusad porgandid, siis vähem)
  • 1 dl toiduõli
  • 150 g peenelt riivitud porgandit
  • 1 dl ananassimahla
  • 100 g tavalist nisujahu
  • 100 g graham nisujahu
  • 1 dl purustatud mandleid
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • näpuotsaga soola
  • soovi korral 1 tl kaneeli
Antud kogusest saab täpselt 12 muffinit (12 auguga muffinipann). Suures kausis segasin kõigepealt munad suhkruga, lisasin õli ja mahla, ka mandlid. Teises kausis ühendasin omavahel jahud, küpsetuspulbri, vanillsuhkru ja kaneeli. Juurde ka pisut soola. Edasi valasin kuivained munasegule, segasin korralikult läbi ning lisasin riivitud porgandi. Panin metallist muffinivormi paberist ümbrised ning jagasin taigna võrdselt 12 muffinipesa vahel ära. Muffinid küpsevad 190 kraadises ahjus umbes 25 minutit, maitsevad hästi nii soojalt kui ka jahtunult!
Pildi tegid Selveri usinad piltnikud🙂 Retsept ilmus Selveri reklaamlehel. Äge, mis?!
Tummised muffinid
Katt

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s