Jogurtipannkoogid

Väga lihtne, tõenäoliselt pole tavalisele söögisõbrale sellist retsepti vajagi, kuid kuna mul on endiselt paar kutsikaohtu lugejat, siis neile mõeldes…

Tainas:

  • 3 muna
  • 4 dl jahu (sobib ka täistera)
  • 2 dl jogurtit (kasutasin jõhvika mahejogurtit, tavaliselt kasutan jogurtit, mis võib-olla pisut liiga kauaks külmkappi jäänud ja mida niisama süüa enam ei taha)
  • 2-3 dl piima, lisa ja sega kuni tuleb mõnus mitte liiga vedel tainas
  • näpuotsaga soola

IMG_3765

Kõigepealt segan kokku muna ja pool jahu, siis tasapisi juurde jogurt ja ülejäänud jahu. Seejärel lisan tasapisi piima, kuni segu muutub parajaks. Lasen alati segul veidi ka nö tõmmata, umbes 10 minutit. Prae kas pisikesed ja paksemad või suured ülepanni koogid.

Katt

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s