Rukola ehk põld-võõrkapsa pesto

Kui juhtub olema selline hullumeelne moment, et rukolat on väga palju käes ja natuke veel rohkemgi, sobib teha seda ka pestoks. Jällegi, ma ei ole kindel klassikalistes pesto vahekordades, tuli tunde (maitse) järgi ja sobis väga hästi. Oh suvi, küll sa oled üleannetu!

  • 100 g pestud rukolat
  • 2 küüslauguküünt
  • 140 g seedermänniseemneid
  • 160 g mahedamaitselist oliivõli
  • 110 g parmesani juustu

Panin kõik komponendid köögikombaini ja andsin aga tuld. Ja valmis ta saigi. Üsna rukola maitseline, nii et kui see just kõige lemmikum ei ole, tasub basiilikut või muud rohelist sekka visata. Seisab külmkapis vabalt nädala. Määri aga krõbedale saiale ja mõmise mõnust!

IMG_5058

Katt

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s