Kana majoneesiga

Kiire ja lihtne õhtusöök inimestele, kes pelgavad süsivesikuid, kuid mitte rasva või kes lihtsalt ei ole läinud rasvavaba maaniaga kaasa. Sarnaseid retsepte on  internetis liikvel palju, eriti kui sattuda süsivesikutest hoidujate retseptidesse kolama. Minul tuli siis selline suur pannitäis imehead toitu, mis on väidetavalt ka kasulik (ei tõsta veresuhkrut ega jõnksuta insuliini taset edasi-tagasi). Eks uurige ja puurige ise.

  • 500-600 g kondita kana kintsuliha
  • 3-4 sibulat
  • 250-300 g majoneesi
  • soola ja pipart.

IMG_20150310_160223~2

Kõigepalt pruunistasin sibulad ja kintsuliha soola ja pipraga pannil. Seejärel määrisin vormi võiga ja ladusin kanatükid ja sibularattad ühtlaselt vormi. Peale määrisin majoneesi ning küpsetasin u 180 kraadises ahjus 35-40 minutit. Söö värske salatiga või kui süsivesikutest on ükskõik, ka kartuli või riisiga. Head isu!

 

Katt

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s