Kana majoneesiga

Kiire ja lihtne õhtusöök inimestele, kes pelgavad süsivesikuid, kuid mitte rasva või kes lihtsalt ei ole läinud rasvavaba maaniaga kaasa. Sarnaseid retsepte on  internetis liikvel palju, eriti kui sattuda süsivesikutest hoidujate retseptidesse kolama. Minul tuli siis selline suur pannitäis imehead toitu, mis on väidetavalt ka kasulik (ei tõsta veresuhkrut ega jõnksuta insuliini taset edasi-tagasi). Eks uurige ja puurige ise.

  • 500-600 g kondita kana kintsuliha
  • 3-4 sibulat
  • 250-300 g majoneesi
  • soola ja pipart.

IMG_20150310_160223~2

Kõigepalt pruunistasin sibulad ja kintsuliha soola ja pipraga pannil. Seejärel määrisin vormi võiga ja ladusin kanatükid ja sibularattad ühtlaselt vormi. Peale määrisin majoneesi ning küpsetasin u 180 kraadises ahjus 35-40 minutit. Söö värske salatiga või kui süsivesikutest on ükskõik, ka kartuli või riisiga. Head isu!

 

Katt

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s