Mustikamuffinid

Sel aastal on mustikaid kohe ohtralt. Seda peab tähistama erinevate mustikatoitudega. Kui moosi ja kooke on juba tehtud ning sügavkülm ka marju täis, on aeg võtta ette need lihtsad mustikamuffinid. Tegemine on tõesti lihtne, maitse suurepärane ning lisaks on neid väga hea sügavkülma panna, et siis suvalistel hommikutel peret mustikamuffinitega üllatada. Sulavad nad toatemperatuuril mõne tunniga ning nende külmkapiajaloost maigust aimu ei saa!

mustikamuffin

12 muffini jaoks:

  • 200 g jahu
  • 200 g mustikaid
  • 150 g suhkrut
  • 80 ml mahedamaitselist toiduõli
  • 1-2 tl vanillsuhkrut
  • 0.5 tl soola
  • 1 dl piima
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 suur muna

Kõigepealt sega kokku kuivained, seejärel juurde muna, piim ja õli. Kui taigen koos, ühenda see mustikatega. Jaga segu võrdselt muffinipaberiga vooderdatud muffinipanni (12kohaline). Küpseta 200 kraadi juures u 20 minutit. Retsept pärit  www.inspiredtaste.net leheküljelt.

Katt

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s